Program aerobic

Madalina Morosanu, la doar 28 de ani este instructor de aerobic si tehnician nutritionist In remodelare corporala.
Cu o experienta de 5 ani in domeniul aerobicului, creeza planuri personalizate si te poate ajuta sa faci o schimbare. 

Locatia din Str. Tineretului, nr. 65, et. 3: 
MARTI 
 COLUMBIAN BUTT - 18:30 - 19:20
Este o clasă de aerobic în care se lucrează mușchii fesieri. Clasa de Columbian Butt folosește atât greutatea propriului corp, cât si diferite accesorii, prin intermediul cărora se urmărește tonifierea și dezvoltarea mușchilor fesieri.
 
 Total Body Workout - 19:30 - 20:20
Este o clasă de aerobic, în care se lucrează toate grupele musculare principale. Se lucrează cu greutatea corpului, dar și diferite accesorii, exercițiile executate ajutând la arderea grăsimilor, tonifiere si dezvoltarea masei musculare. Clasele de Total Body Workout sunt destinate oricarei persoane, întrucât nivelul de dificultate al exercițiilor poate fi adaptat în funcție de nevoile și capacitățile fiecaruia.
 
 JOI 
 CIRCUIT - 18:30 – 19:20
Circuit este o clasă intensă, ce presupune un schimb constant între exercițiile cardio de tonifiere și cele de rezistență. Consumul de calorii este foarte ridicat, deoarece exercițiile se desfășoară în mod continuu, într-un ritm moderat. Prin exercițiile de rezistență, care nu sunt foarte intense, muschii se pot relaxa in mod activ. Circuit este un antrenament care lucrează toate grupele musculare.
 
 Abs & Butt- 19:30 - 20:20
Este o clasă de tonifiere cu accent pe zona abdomenului, a coapselor și fesierilor. În prima parte a antrenamentului se lucrează serii de exerciții ample, ce ajuta la arderea țesutului adipos din zona coapselor și întărirea mușchilor fesieri, cu ajutorul propriei greutăți și/sau accesorii. A doua parte a antrenamentului reprezinta o gamă variată de exerciții, care au un efect puternic de tonifiere a mușchilor abdominali. Dificultatea clasei este medie și recomandata tuturor varstelor.
 
 SAMBATA 
 HIIIT - 10:00 - 11:00
High Intensity Interval Training este un tip de antrenament cardio care se bazează pe serii de exerciții foarte intense, efectuate in seturi scrute de 20 de secund, cu pauze de 10 secunde intre ele.
Imbunătățește circulația vasculară și stimulează producerea hormonului de creștere ( HGH ) cu 45% la 24 de ore după antrenament.