1. Acces
 2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
 3. Reguli de utilizare
 4. Disponibilitatea serviciului
 5. Absolvirea de raspundere
 6. Limitarea raspunderii
 7. Disclaimer
 8. Politica de anulare/retur

1. Acces

Accesul si utilizarea site-ului https://www.columbiafitness.ro/ se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii si achizitionarea produselor NEAGU GREEN FLY SRL. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces INTERNET, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la INTERNET, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

https://www.columbiafitness.ro/ nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de NEAGU GREEN FLY SRL sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu NEAGU GREEN FLY SRL

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea NEAGU GREEN FLY SRL.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al NEAGU GREEN FLY SRL.

https://www.columbiafitness.ro/ nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de NEAGU GREEN FLY SRL. si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
NEAGU GREEN FLY SRL. sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (.link.-uri) catre alte pagini sau resurse INTERNET.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de https://www.columbiafitness.ro/ prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

https://www.columbiafitness.ro/ isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita https://www.columbiafitness.ro/ sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. https://www.columbiafitness.ro/ va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. Disponibilitatea serviciului

https://www.columbiafitness.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

https://www.columbiafitness.ro/ nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

https://www.columbiafitness.ro/ poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. https://www.columbiafitness.ro/ se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

https://www.columbiafitness.ro/ nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul https://www.columbiafitness.ro/ sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu sunt stipulate expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. Limitarea raspunderii

https://www.columbiafitness.ro/ nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca https://www.columbiafitness.ro/ a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul https://www.columbiafitness.ro/;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de https://www.columbiafitness.ro/, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@columbiafitness.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. https://www.columbiafitness.ro/ isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

7. Disclaimer

Informatiile prezentate pe site-ul https://www.columbiafitness.ro/ servesc in scop educational si informational. Sub nici o forma, informatiile de pe acest site nu se substituie si nu exclud consultul medical. Informatiile de pe site nu servesc diagnosticarii. Pentru probleme medicale, adresati-va medicului dumneavoastra curant!

Produsele NEAGU GREEN FLY SRL sunt suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

SC NEAGU GREEN FLY SRL, în calitate de proprietar al site-ului https://www.columbiafitness.ro/, denumit în continuare Site, colectează şi folosește datele personale furnizate de utilizatorii acestui site exclusiv în următoarele scopuri:

 1. Transmiterea de oferte personalizate clienţilor şi/sau potentialilor clienţi;
 2. Îmbunătăţirea serviciilor oferite utilizatorilor Site-ului.
 3. Procesarea comenzilor online (emiterea documentelor fiscale aferente şi livrarea produselor comandate);
 4. Realizarea de activităţi de reclamă şi marketing a propriilor produse;

SC NEAGU GREEN FLY SRL nu vinde terţilor datele personale ale utilizatorilor Site-ului.

SC NEAGU GREEN FLY SRL nu dezvăluie terţilor datele personale ale utilizatorilor Site-ului în alte scopuri decât cele menţionate mai sus, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

SC NEAGU GREEN FLY SRL ia toate masurile de securitate adecvate pentru a proteja datele personale stocate în bazele sale de date împotriva accesărilor neautorizate, neputând însă garanta securitatea absolută a datelor.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii Site-ului beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supuşi unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care ii privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru a solicita stergerea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau pe email folosind datele din sectiunea Contact a Site-ului.

În cazul modificării politicii de confidenţialitate, SC NEAGU GREEN FLY SRL va notifica pe email utilizatorii Site-ului şi va afişa la această adresă politica de confidenţialitate modificată.

Pentru orice nelamurire legată de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe email folosind datele din secțiunea Contact a Site-ului.

8. Politica de anulare/retur

Condiţii de returnare a produselor comandate
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

În concluzie, clienţii https://www.columbiafitness.ro/ pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului returnat, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

La alegerea clientului, SC NEAGU GREEN FLY SRL. poate inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 14 zile calendaristice sau poate returna suma pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.